Slotsgrus / Stigrus 0-8 mm 1 m3. Vi levere ALTID med kran. Før pris 1870 kr Tilbud nu

1.500,00 kr. Inkl. moms

Slotsgrus /Stigrus er super ideel til etablering og vedligeholdelse af blandt andet haveanlæg, grusstier, veje og pladser, hvor du opnår det flotteste og mest holdbare resultat i forhold til mange øvrige grustyper. Stigrusen er også særdeles velegnet, når man lægger belægningssten og i forbindelse med anlæggelse af natursten. Slotsgrus består af mere end 60 % knuste materialer samt stenmel, skærver og lergrus. Den høje andel af knuste materialer gør netop denne grus meget nem at arbejde med, idet den er utrolig let at plane ud, hvorved man opnår et særdeles flot og plant resultat.

Levering af slotsgrus / stigrus

Jan Andersen Transport leverer gratis til udvalgte postnumre i Østjylland. Se oversigt her .
Leveringstiden er 1-5 hverdage.(Så snart der er et læs i jeres område bliver det leveret)

Mængde rabat

Antal bigbags Pris pr. 1/2 m3 - 1 m3
1 - 2 1.500,00 kr.
3 - 10 1.425,00 kr.
11 - 18 1.350,00 kr.

Beskrivelse

Slotsgrus – det ideelle valg

Slotsgrus, ofte også kendt som stigrus, er det ideelle valg for dem, der ønsker at skabe smukke, holdbare haveanlæg, grusstier, veje, og pladser. Dets unikke sammensætning og kvaliteter sikrer et overlegent resultat sammenlignet med mange andre grustyper, hvilket gør det til en favorit blandt både professionelle og private.

Slotsgrus har en rigtig god fasthed og bæreevne, så den ligger stabilt og er meget modstandsdygtig ved vind- og vejrforhold. Farven er rigtig flot og tager sig særdeles flot ud, når den anvendes ved have- og parkanlæg. Slotsgrusen er støvreduceret i forhold til andre grustyper som følge af den store mængde skærver, hvilket gør den velegnet til at færdes på. Herregårdsgrus er desuden medvirkende til at mindske ukrudtsdannelse, så man kan bruge tiden på at nyde sit haveanlæg i stedet for at luge ukrudt. Den er desuden god robust mod frost og kulde.

Anbefaling

Vi anbefaler at man lægger et cirka 20 % højere lag herregårdsgrus end den færdige ønskede højde, eftersom gruslaget mindskes efter komprimering. Slotsgrusen bliver leveret med et lavere vandindhold end det bedst egnede, og man skal derfor huske at tilføre grusen vand inden den komprimeres, hvorved man opnår en mere fast og hårdfør overflade.

Anvendelse af slotsgrus

Slotsgrus er særligt velegnet til en række forskellige projekter:

  • Haveanlæg og park- og pladsområder: Med sin flotte farve og struktur, er slotsgrus det perfekte valg for at fremhæve skønheden i dine have- og parkanlæg.
  • Grusstier og veje: Dets stabilitet og modstandsdygtighed over for vind og vejr gør det ideelt til anlæggelse af holdbare stier og veje.
  • Belægningssten og natursten: Slotsgrus fungerer som et solidt underlag, der sikrer langvarig holdbarhed og æstetik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du brænder inde med spørgsmål angående levering eller vores produkter. Find vores kontaktinformationer her.

Yderligere information

Bigbag størrelse (1 m3)

1 m3