Flis

2 produkter

Barkflis udgør et helt naturligt produkt, ideelt til at dække overflader i din have, såsom blomsterbede, områder rundt omkring buske og træer, eller ved hækbeplantninger. Dette dækmateriale stammer direkte fra træernes yderste lag og bidrager med næringsstoffer til jord og planter.

  • Barkflis (ca 400 kg) 1 M3. Vi levere ALTID med kran .

    1.045,00 kr. Inkl. moms
  • Lys træflis (ca 400 kg) 1 m3.Vi levere ALTID med kran .

    1.000,00 kr. Inkl. moms

Barkflis til dine smukke havebede

Drømmer du om en have, der er både nem at passe og ser helt fantastisk ud? Gør det nemt for dig selv og benyt vores barkflis. Uanset om du er til den lyse eller mørke træflis , så har vi det, du skal bruge for at skabe et livligt og hyggeligt uderum.

Hjælp dine planter med barkflis

Vores barkflis er ikke bare pæn at kigge på; den gør en kæmpe forskel i din have. Den sørger blandt andet for, at jorden holder på vandet, så du sparer på vandingen og sikrer, at dine planter klarer sig godt, selv når det er rigtig varmt. Samtidig er barkflisen genial til at holde ukrudtet væk, så du kan bruge mindre tid på at luge og mere tid på at nyde din flotte have.

Vores barkflis hjælper også dine planter med at trives ved at holde jordtemperaturen stabil og beskytte mod erosion. Det skaber de bedste forhold for dine blomster og planter at vokse i, og gør vores barkflis helt uundværlig for enhver haveejer.

Vi har samlet vores udvalg, så det passer til lige præcis det, din have har brug for. Om du så vil lave et smukt blomsterbed, en solid sti, eller skabe en hyggelig stemning, har vi barkflisen, der kan gøre dine haveprojekter til virkelighed.

Få leveret eller afhent selv hos Jan Andersen Transport

Her på siden finder du hurtigt adgang til vores barkflis, som du kan købe online og få leveret som bigbag. Du kan også vælge at få leveret som tip/grab, eller afhente hos os i vores drive in. Adressen er Sandballevej 50, Grundfør, 8382 Hinnerup.

Sæt gang i din haves skønhed og sundhed i dag med vores topkvalitets barkflis. Lad os hjælpe dig med at skabe den have, du altid har drømt om.